zaterdag 18 augustus 2012

Day 17: glitters



Hallo, ik heb vandaag voor jullie challenge day 17: glitters. Ik wou eerst weer gewoon losse glitters doen maar omdat ik dit nu al heel vaak heb gedaan ben ik voor een gewone special effect glitter topper gegaan van Essence. Deze heb ik pas net in mijn bezitting en ik vind hem helemaal super. Onder deze special effect glitter topper heb ik 106 free hugs gedaan. Deze combinatie vind ik er zelf namelijk heel schattig uit zien. Een beetje princessen achtig. Helaas heb ik het effect niet helemaal goed vast kunnen leggen op de foto. Kijk mee voor meer informatie!!



De special effect topper is trouwens echt een super fijne topper, hij smeert hartstikke fijn en geeft heel veel mooie glittertjes af. Helaas is natuurlijk het eraf halen wel een rot werkje ;) haha maar dat heeft elke glitter nagellak.
Vanaf maandag begint mijn school weer dus helaas ga ik weer wat minder tijd krijgen om te nail arten en te bloggen. Natuurlijk ben ik wel gewoon op twitter of via mail bereikbaar en ik zal blijven reageren op reactie's. Ook probeer ik natuurlijk zoveel mogelijk wel te kunnen bloggen ;).




Wat vinden jullie van deze combi?

9 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.