zondag 30 september 2012

Day 21: inspired by a color

Hallo, zoals ik al zei op zondag ga ik lekker nail arten. En wat stond er op de challenge? Day 21: inspired by a color. En weg was mijn enthousiasme weer. Wat moet ik hier nou weer eens bij verzinnen!? Ik heb al mijn nagellak gepakt en ik ben maar wat gaan doen. Kijken jullie mee?

Shopblog

Hallo!! Zoals jullie misschien wel op twitter hadden gezien ben ik vorige donderdag gezellig samen met Tess van http://urnailart.blogspot.nl wezen shoppen in Goes. We hebben het errggg gezellig gehad en hebben best wat spullen gekocht. Vandaag laat ik jullie al mijn nail art spullen die ik gekocht heb zien. Kijken jullie mee??

vrijdag 28 september 2012

TAG: This or That!

Hallo!! Ik heb vandaag weer een tag voor jullie!! Deze komt van http://dutchbeauty-blog.blogspot.nl !! Kijken jullie mee?

donderdag 27 september 2012

All star nail art

Hallooooo!! Deze nail art heb ik een tijdje geleden al gemaakt voor een winactie op twitter (helaas niet gewonnen) maar ik heb toen gelijk een how-to voor jullie gemaakt. Ik heb alleen de tijd niet gehad om er een artikel van te maken dus dat komt nu! Kijken jullie mee?

woensdag 26 september 2012

Day 20: water marble

Hallo iedereen!! Daar ben ik weer. Na een hele drukke periode en een toetsweek waar ik nu middenin zit, heb ik toch even tijd gehad om te nail arten voor jullie! En het was tijd voor day 20: water marble.. Oeeiii, daar zag ik tegen op zeg!! Water marble.. dat heb ik wel al een paar keer eerder gedaan.. maar het geeft altijd zoveel zooi en het kost veel tijd. Maar ik hou me braaf aan de challenge dus ik heb het voor julie gedaan! Kijken jullie mee??

zaterdag 22 september 2012

SORRY

Sorry lieve blogfollowers!! Het is er giste rniet van gekomen om een artikel te plaatsen en vandaag gaat het waarschijnlijk ook niet lukken!! Mijn excuses hier voor!!! Ik vind het heel erg jammer dat ik de laatste tijd zo druk heb en dus gewoon geen tijd meer heb voor mijn blog of om te nail arten! Maar ja. Ik zit nu in de boven bouw. Ik heb komende week een toetsweek en mijn weekenden staan helemaal vol geplant!! Natuurlijk ga ik proberen nog wel zovaak mogelijk te posten maar het is gewoon wat moeilijk. Ik heb nog wel een hele leuke nail art voor jullie klaar liggen dus die komt zo snel mogelijk!!

SORRY SORRY SORRY!

donderdag 20 september 2012

JARIGGG

hallo iedereen!!!! hoe gaat het met jullie? ik heb even een snelle korte mededeling. zoals de mensen die mij op twitter volgen wel weten, en de titel ook al wel verklapt... ik ben vandaag jarig (: ik ben nu 15 geworden. ik wou eigenlijk een bday nail art maken maar helaas heb ik hier geen tijd voor gehad omdat ik volgende week een toetsweek heb. in deze week heb ik 9 toetsen dus zal ik geen tijd hebben om mijn nagels te doen. ik hoop dat ik morgen nog even tijd heb om een artikel te plaatsen.

dus misschien tot morgen?
x

zaterdag 15 september 2012

Nail art: Tribal

Hallo, omdat ik de half moon nail art echt niks vond hem ik gelijk maar een nieuwe nail art gemaakt. Een soort te met tribal print. Super makkelijk te maken. Ik ben de foto's weer eens vergeten dus heb ik het gemaakt met paint.

Day 19: half moons

Hallo, sorry voor het extreem weinig posten de laatste tijd. Ik heb het zo ontzettend druk. Ik draai hele lange dagen op school, heb veel huiswerk en in de tijd dat ik even 'niks' te doen heb ben ik meestal even lekker aan het uitrusten of ik ga een stukje hardlopen. Maar gelukkig heb ik woensdag even tijd gehad om mijn nagels te doen. Jammer genoeg zag ik daar staan dat het tijd was voor halfmoons... Mm.. dat is een tegenvaller. Totaal niet mijn smaak namelijk. Daarom heb ik het er hierna gelijk afgehaald. Kijken jullie mee?

woensdag 5 september 2012

Liebster Award

Ik ben genomineerd voor de Liebster award! Het doel van deze Award is om bloggers wat meer bekendheid te geven! Ik ben genomineerd door Tess, dankjewel!!!

Verveling op school!?

Hallo, aller eerst heeeeeel erg sorry dat ik geen nail art heb geplaatst. Ik heb het zo ontzettend druk en mijn hele weekend was helemaal vol!! Ik ga mij uiterste best doen om dit weekend zowieso wel een nail art te maken/plaatsen. Maar ik heb gelukkig wel nu even tijd voor een artikel. Het gaat over verveling op school. Lezen jullie mee?