zondag 21 oktober 2012

Day 22: inspired by a song

Hallo iedereen. Mijn vakantie is na vandaag helaas weer voorbij maar bij sommige begint hij pas net! Ik heb vandaag nog even snel mijn nagels kunnen doen en ik dacht, laat ik weer eens een nail art voor de challenge maken. Helaas was mijn batterij van mijn camera leeg dus moest ik de foto's maken met mijn mobiel. Vandaar de wat mindere kwaliteit. Waarschijnlijk kennen jullie deze nagels al wel? GANGNAM STYLE!! Kijken jullie mee?

woensdag 17 oktober 2012

Shopblog

Hallo!! Ik heb lekker een weekje vakantie dus ging ik maar gelijk lekker shoppen. Ik ben naar het alexandrium geweest dus ook naar de Primark en ik heb lekker veel spullen gekocht. Onder andere behoooorlijk veel nagellak en dat ga ik jullie vandaag even laten zien. Kijken jullie mee?

Fruit nail art

Hallo meiden, ja sorry alweer een nogal zomerse nail art. Ik kan gewoon echt niet afkicken van de zomer. Ik heb nu al weer zin in zomer '13. Helaas duurt dat nog een heeeele tijd. Maar gelukkig komt over een poosje kerst en oud op nieuw. En als goed is sneeuw en ijs. Dus kunnen we weer sneeuwballen gevechten doen en schaatsen. En ook hier horen hele leuke nail arts bij. wil je weten hoe je deze fruit nail art maakt? Kijk dan mee!!

zaterdag 13 oktober 2012

Nail art: zonsondergang

Hallo, ja ik heb eindelijk weer eens een nail art voor jullie. Hij is heel makkelijk te maken. Het is eigenlijk nog een zomerse nailart maar ik vond hem toch nog wel kunnen voor nu. Kijken jullie mee?

vrijdag 12 oktober 2012

Essence 59 purple diamond

Hallo, sorry dat er nu ALWEER een review is. Maar mijn volgende artikel wordt een nailart!! Ik heb dit keer voor jullie een heel mooi lakje van essence die uit een oude LE komt. Namelijk Essence Multi dimension xxxl shine. Hij is al even niet meer verkrijgbaar. Kijken jullie mee?

Catrice 720 Bruno Brownani

Hallo, ja je ziet het goed, ALWEER een review. Dit keer een lakje van catrice. Kijken jullie mee?

Review This is IT nagellak

Hallo! Misschien hebben jullie het al wel gezien of gehoord, maar bij de Intertoys verkopen ze ook nagellak! Ze verkochten al een poosje 2-in-1 nailartpennen en nagelstickers maar nog niet echt nagellak. Een tijdje terug ging ik weer eens kijken voor een nailartpen en toen zag ik oppeens super veel nagellak!! En er waren ook neon lakjes! Ik heb een neon roze en een neon groene (waar binnenkort een review over komt) gekocht. Ze kosten maar 2 euro! En ik vind de kwaliteit erg goed. Ook hadden ze best veel verschillende 'normale' kleuren. Hier heb ik er ook 1 van gekocht, kijken jullie mee?

Essence LE class of 2013

Hallo!! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft Essence weer een nieuwe LE (limited edition). Dit keer class of 2013. Hierin zitten een paar leuke nagellakjes (zie je hiernaast). Ik heb er 2 van gekocht. Willen jullie weten welke en hoe ik deze lakjes vind? Kijk dan mee!

woensdag 3 oktober 2012

Herfst nail art: paddestoelen

Hallo!!! Hoe gaat het met jullie? Ik had vandaag geen huiswerk dus ik dacht ik ga eens even nail arten. En @Nailart_addict heeft weer eens een hele leuke winactie lopende waarbij je een herfst nail art moet maken. Dus ik dacht dat ga ik vanmiddag eens even doen. Ik had alleen echt absoluut geen inspiratie. Maar toen dacht ik aan paddenstoel en dit is het resultaat!! Kijken jullie mee!?