vrijdag 5 juli 2013

Nailart: palmbomen

Hallo,
Zoals ik gisteren beloofd had, vandaag weer eens een nailart. Omdat het eindelijk lekker weer eens dacht ik gelijk aan een zomerse nailart. En toen ik deze nailart zag wist ik gelijk dat dit hem zou worden. Kijken jullie mee naar hoe ik dit heb gedaan?

Vooraf:
De kwaliteit van de foto's is niet optimaal, dit heeft te maken met dat ik de kabel van mijn camera kwijt ben en ik ze nu met mijn mobiel heb moeten maken. Ik hoop dat jullie dit begrijpen!

Wat heb je nodig?
- Base coat
- Rode striper
- Blauwe striper
- Oranje striper
- Gele striper
- Groene striper
- Zwarte nailart pen
- Top coat

Niet getreurd, zonder striper of nailart pen kan je deze nailart natuurlijk ook maken! Je gebruikt dan gewoon een dun kwastje en die doen je in je nagellakpotje. Je kan eventueel striping tape gebruiken om de lijnen mooi recht te maken maar je kan het ook net als ik uit de losse pols doen.Stap 1:
Breng een base coat aan en laat deze drogen. Nadat dit is opgedroogd begin je in een random volgorde de kleuren aan te brengen. Je pakt gewoon een striper en zet 2 dunne streepjes naast elkaar. Dan heb je de goede dikte. (Je kan het natuurlijk dikker of dunner maken of met meerdere kleuren. Dit hangt af van de lengte van je nagels.)Stap 2:
Als de kleuren ondergrond droog is pak je je zwarte nailart pen en ga je voorzichtig dunne zwarte lijntjes aanbrengen tussen de kleuren zoals op de foto hiernaast.


Stap 3:
Laat dit goed drogen en haal eventueel de restjes langs je nagels weg.

Stap 4:
Pak opnieuw je zwarte nailart pen en ga nu met het kleine pennetje een palmboom maken. Je maakt eerst de stam en daarna de blaadjes. Omdat ik een dikke nail art pen heb is het bij mij helaas minder goed gelukt. Als je een dunnere pen neemt gaat dit veel beter.


Stap 5:
Laat het heel goed drogen en breng dan vluchtig een top coat aan. Pas op dat het zwarte niet uitloopt.

Resultaat:
Hiernaast zie je het resultaat, ik ben er tevreden over te bedenken dat ik het al zolang niet meer heb gedaan. Laat in een reactie weten wat je er van vind!!
Tot snel!4 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.