zondag 8 juli 2012

French tip


Hallo, jullie kennen het vast wel, french manicure met een french tip. En het leukste is.. die french tip is zoooo makkelijk te maken! En ook op verschillende manieren. Kijk maar snel verder!

French tip kan je op veel verschillende manieren maken en overal waar ze nagellak verkopen kan je ook wel een french manicure setje halen. Maar het gaat nu alleen over het witte randje.

Je kan het heel makkelijk maken met speciale tip painters.
Bijvoorbeeld:
 van de HEMA
Of van Essence


Ook heb je van essence speciale stickers ervoor.
Die plak je dan op je nagel en zorg ervoor dat daarboven een stuk over blijft (zoals je ook op de foto kan zien). Nu kan je gewoon heel makkelijk met witte nagellak dat stuk lakken. En een voordeel is, je hebt geen plakranden. Wantt..

Je kan het natuurlijk ook met plakband doen! Een heel groot nadeel van plakband is, is dat je een hele vervelende plakrand krijgt. En als je een base coat eronder heb trek je die dan ook meestal mee.

Dus ik zou voor de stickers gaan want ze zijn maar 0,99 en er zitten er 30 in! Dat is dus geen geld! Ook kun je de stickers wel voor 2 of 3 nagels gebruiken. Daarna is het wel zijn plakkracht kwijt dus moet je weer een nieuwe.

Wat leuke voorbeelden wat je kan maken met french tip want het hoeft natuurlijk niet te blijven bij alleen een wit randje!

Wat vinden jullie van een French tip?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.