maandag 9 juli 2012

Zomertrends 2012; nail art



Hallo, deze zomer kan echt alles op je nagels. Felle kleuren, pasteltinten, glitters, 3D-nail arts en noem maar op! Ik ga jullie hier wat nail art zomertrends laten zien van 2012. Eigenlijk kan echt alles deze zomer dus laat ik degene zien die ik zelf het leukste vind! Ook zal ik er een paar van gaan maken de komende tijd. 




De puzzel nail art die je hiernaast ziet vind ik super leuk, ziet er namelijk heel vrolijk uit. Wel is deze moeilijk om te maken maar wie weet ga ik deze uitdaging wel aan.


Kleur is helemaal in, dierenprint is helemaal in. Dus wat houdt je tegen om het te matchen? Daarom vind ik deze nail art erg leuk. Elke nagel een andere kleur met panterprint erop. Heel simpel te maken maar toch stijlvol.







Een nail art met allemaal pastel kleuren is natuurlijk ook helemaal te gek. Een paar roosjes, wat streepjes een paar glitters erbij en je bent klaar! Ik zelf hem nog geen pastelkleuren (helaas) maar als ik ze heb ga ik deze misschien wel eens maken.








Een regenboog met daarop panterprint is natuurlijk ook te gek. Deze heb ik zelf ook al een keer gemaakt. Klik hier om dat te bekijken. Het ziet er natuurlijk hartstikke vrolijk uit. En het is nog eens heel zomers ook!













Wat ook helemaal hip is deze zomer, is een marine nail art. Je hebt heel veel verschillende en zelf heb ik er ook al 1 gemaakt. Klik hier om deze te bekijken. Mijn vriendin Tess heeft ook al een keer een hele leuke marine nail art gemaakt. Klik hier om deze te bekijken. Ook Daisy heeft al een keer een marine nail art gemaakt en die is ook echt heel leuk geworden! Klik hier om die te bekijken. Misschien ga ik deze ook nog eens proberen te maken want hij ziet er heel leuk uit.




Roosjes zijn deze zomer ook helemaal hip! Dus ga lekker los. Mij lijkt deze nail art ook heel leuk om te maken dus misschien maak ik deze binnenkort ook wel!









Fruit is deze zomer ook helemaal hip. Zelf heb ik al eens aarbeien nagels gemaakt en meloen en kiwi maar zo bij elkaar nog nooit. Maar wie weet ga ik deze ook nog wel eens maken!








Wat vinden jullie van deze zomertrends? Zouden jullie zelf ook deze nail arts maken? Welke wil jij dat ik ga maken?








2 opmerkingen:

  1. De nailart met de puzzelstukjes is super cute!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die vind ik ook zo gaaf! Weet wel zeker dat ik die binnekort een keer ga proberen te maken maar hij lijkt me ook erg moelijk

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.