zaterdag 15 september 2012

Day 19: half moons

Hallo, sorry voor het extreem weinig posten de laatste tijd. Ik heb het zo ontzettend druk. Ik draai hele lange dagen op school, heb veel huiswerk en in de tijd dat ik even 'niks' te doen heb ben ik meestal even lekker aan het uitrusten of ik ga een stukje hardlopen. Maar gelukkig heb ik woensdag even tijd gehad om mijn nagels te doen. Jammer genoeg zag ik daar staan dat het tijd was voor halfmoons... Mm.. dat is een tegenvaller. Totaal niet mijn smaak namelijk. Daarom heb ik het er hierna gelijk afgehaald. Kijken jullie mee?


Even vooraf:
Omdat ik al een keer eerder een halfmoon nail art heb gemaakt leek het me niet leuk om hetzelfde weer te maken. Dus heb ik het nu op een andere manier gedaan. Maar omdat ik er gewoon echt niet van hou is het ook minder mooi (vind ik). Willen jullie mijn eerste half moon nail art zien? Klik dan HIER. Sommige mensen zijn helemaal weg van de zogenaamde half moon manicure maar het is gewoon echt totaal-niet mij ding. Daarom zal dit dan waarschijnlijk ook de laatste keer zijn geweest dat ik zo'n nail art maak.

Wat heb je nodig?
- Base coat
- Witte nagellak
- 2 of 3 neon kleurtjes (Ik gebruikte neon roze en neon geel)
- Topcoat
- Dottingtool

Stap 1:

Breng een base coat aan op je nagels en laat deze drogen. Lak hierna je nagels wit.

Stap 2:

Maak nu met 1 van je neon kleuren (bij mij roze) stipjes aan de onderkant van je nagel (met je dottingtool). De buitenkant van de halfmoon.

Stap 3:

Maak met je andere neon kleur (bij mij geel) nu stipjes aan de binnenkant van de roze stipjes.

Stap 4:

Breng evt. nog een stipje aan helemaal aan de binnenkant van je halfmoon. Ik heb dit weer met roze gedaan maar je zou het evt ook met een andere kleur kunnen doen.

Stap 5:
Breng een topcoat aan en dan ben je klaar.

Echt heel erg sorry dat ik zo weinig post!! Wat vinden jullie eigenlijk van een half moon manicure?

4 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.