zondag 30 september 2012

Shopblog

Hallo!! Zoals jullie misschien wel op twitter hadden gezien ben ik vorige donderdag gezellig samen met Tess van http://urnailart.blogspot.nl wezen shoppen in Goes. We hebben het errggg gezellig gehad en hebben best wat spullen gekocht. Vandaag laat ik jullie al mijn nail art spullen die ik gekocht heb zien. Kijken jullie mee??Als eerste zijn we even langs de Action gegaan. Ik wou namelijk heeeeel graag de stripers hebben en Tess wou nog wat kwastjes hebben. Gelukkig waren alle stripers er en heb ik er heel wat mee genomen. Ik heb 3 (verschillende) pakjes mee genomen. Er zijn er (zover ik weet en heb gezien) 4. Maar omdat ik al een groot aantal stripers bezit had ik die kleuren al dus heb ik ze maar niet mee genomen. De stripers die ik heb gekocht zie je hier op de foto's.
Ik vind de stripers super fijn. Het is namelijk een heel lang maar heel dun kwastje. Perfect om kleine dunne lijntjes mee te zetten. Ook zit er lekker veel in zo'n potje en het is suuuuper goedkoop natuurlijk!

Toen we terug naar de stad liepen kwamen we een hobby winkeltje tegen. Ik sleurde Tess mee naar binnen die eigenlijk eerst niet zo'n zin had om dit winkeltje in te gaan maar toen we binnen waren vonden we het super. We zagen van alles dat we konden gebruiken. Helaas was het wel een ontzettend duur winkeltje en met ons budget zagen we er dus al snel van af. Een paar dingen die we zagen voor je nagels:
- Fimo klei (hier kan je je eigen fimo's mee maken!! Super leuk toch?!)
- Kleine kraaltjes om bijvoorbeeld kaviaar nagels mee te maken.
- Heeeel veel kwasten. Dit zijn allemaal schilders kwasten. Maar omdat ze van een duur merk waren (van Rembrandt en van Gogh en nog een paar) hebben we die maar niet genomen.

Maar gelukkig was daar een rek met nog wat kwastjes en dat waren goedkope kwasten en jawel.. We zagen striping kwasten. We keken naar de prijs en ik dacht echt van, dat zal zeker wel weer super duur zijn maar nee!! 2,70 voor 3 striping kwasten. Super blij dus!!

Ook heb ik nog wat wattenschijfjes gekocht bij de kruidvat voor nagellak remover. En dit waren mijn geshopte 'nail art spullen'.

Wat vonden jullie van mijn eerste shop blog? Moet ik zo'n blog vaker doen of zeg je van uhmm,, kap daar maar snel mee!!

8 opmerkingen:

 1. hahahaha het was echt super! Moeten we vaker doen, als de shopbehoeftes weer groot zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was zeker super!! Echt snel weer eens ;)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kwasten! Ik heb laatst nog 3,50 voor striping kwasten betaalt :(
  Dus jullie hebben zeker een goeie deal gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er super blij mee!! Nou dat is ook nog best goedkoop!! Ik heb er in dat winkeltje 1 gezien, dat was er ook echt maar 1 en die kostte iets van 6,72!!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.