woensdag 14 november 2012

Day 24: Inspired by a book

Hallo, sorry, het is al weer even geleden dat ik iets heb gepost maar daar komt de komende tijd weer verandering in hoor!! Mijn toetsweek is zo goed als voorbij en ik had vandaag weer eens de tijd om lekker te gaan nail arten. Ik vond het wel weer eens tijd voor de challenge en het was day 24.. Dat betekend dus een nailart inspireren op een boek.. uhmm.. probleem.. ik lees bijna nooit boeken en ik kan me echt helemaal niks bedenken.

De laatste tijd heb ik veel vragen gehad over hou je krantennagels moest maken en ik dacht, heee in een boek staan ook letters.. Dus ik maak voor deze challenge day krantennagels!! Kijken jullie mee!?


Wat heb je nodig?
- base coat
- witte nagellak
- (oude) krant
- schaar
- bakje water
- top coat

Stap 1:

Breng een base coat aan en lak je nagels wit.

Stap 2: 

Pak de krant en een schaar en maak 10 kleine krantenstukjes die de grootte hebben van je nagels (iets groter is handig).

Stap 3:
Vul een bakje met water.

Stap 4:

Als je nagels echt helemaal droog zijn (heeeel belangrijk anders mislukt het gegarandeerd) pak je een stukje krant en dip je hem in het water. Nu leg je het op je nagel en druk je het aan. Dit kan je eventueel met een sponsje doen maar natuurlijk ook gewoon met je handen.
Stap 5:
Laat dit ongeveer 3 minuten zo zitten en druk het steeds een beetje aan. Na de 3 minuten kan je het er voorzichtig afhalen. Niet eraf schuiven maar optillen. Als je het schuift veeg je gelijk alles uit of zelfs eraf.

Stap 6:
Als je al je nagels hebt gedaan breng je een topcoat aan. Dit is nodig anders is het er heeeeel snel af. Want de krantennagels vervagen met water.

Wat vinden jullie van mijn kranten nagels?

8 opmerkingen:

 1. ''In een boek staan ook letters.'' Ik ga stuk hier Angela hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoii ik probeerde het te doen, maar toen ik het eraf haalde zat er niks :(. Ik ben een beginner dus miss ligt het daaraan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, heb je het er wel lang genoeg op laten zitten?? En heb je het aangedrukt?? Druk het namelijk goed aan en laat het minstens een minuut er op zitten

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.