woensdag 26 september 2012

Day 20: water marble

Hallo iedereen!! Daar ben ik weer. Na een hele drukke periode en een toetsweek waar ik nu middenin zit, heb ik toch even tijd gehad om te nail arten voor jullie! En het was tijd voor day 20: water marble.. Oeeiii, daar zag ik tegen op zeg!! Water marble.. dat heb ik wel al een paar keer eerder gedaan.. maar het geeft altijd zoveel zooi en het kost veel tijd. Maar ik hou me braaf aan de challenge dus ik heb het voor julie gedaan! Kijken jullie mee??






Bijna iedereen kent water marble denk ik wel? Nee?
Nou je neemt wat water druppelt er nagellak in maakt vormpjes dipt je nagel erin klaar. Nou.. was het maar zo makkelijk. Het was niet de eerste keer dat ik het deed dus viel het nu mee maar toch ben ik er weer lang mee bezig geweest. Je moet het gewoon oefenen oefenen oefenen.






Hier een paar filmpjes van youtube, deze vind ik zelf super gaaf, maar het is niet zo makkelijk als het lijkt!:
http://www.youtube.com/watch?v=vuHK6V79uIg&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=VCnmtJbI1oo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6RusAOdq6Wc&feature=related

Natuurlijk zijn er nog veel meer en in deze filmpjes zeggen ze ook hoe je het moet doen. Dus het is zeker een aanrader!!

Ik heb gekozen om het met neon kleuren te doen maar ik ben vergeten een witte ondergrond te nemen. daarom is het iets minder fel. Om het wat op te leuken heb ik er een glitter topper op gedaan.

Wat vinden jullie van mijn water marble nail art?

4 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.