zondag 26 augustus 2012

Day 18: galaxy nails

Hallo, vandaag heb ik voor jullie day 18: galaxy nails. Dit leek mij van het begin af aan een hele leuke challenge day omdat ik het nooit had gedaan. Wel leek het me echt heel moeilijk dus zag ik er ook weer tegen op. Ik heb het daardoor ook wat uitgesteld. Maar vandaag ben ik de uitdaging aan gegaan!! Kijken jullie mee?


Wat heb je nodig?
- base coat
- zwarte nagellak
- licht groene nagellak
- roze nagellak
- donkerblauwe nagellak
- witte nagellak
- top coat
- schuursponsje
- sate prikker

Optioneel
- glitter topcoat

Stap 1:

Breng een base coat aan en lak je nagels zwart. Omdat zwarte nagellak nogal snel in je nagels trekt geef ik de voorkeur aan 2 laagjes base coat.

Stap 2:
Pak een schuursponsje en scheur er kleine stukjes spons vanaf. Je hebt 3 stukjes nodig. Hoe kleiner ze zijn hoe makkelijker het werkt (vind ik).

Stap 3:

Pak een klein stukje schuurspons en dep dit in de licht groene nagellak. Maak nu wat willekeurige sporen op je nagels. Zorg dat dit wel een groot gedeelte is want de andere kleuren komen over het groene heen en je wilt de kleur natuurlijk wel blijven zien.

Stap 4:

Pak een ander stukje schuurspons en dip dit in je donker blauwe nagellak. Maak op wat willekeurige plekken dit blauw.

Stap 5:

Herhaal stap 4 maar nu met roze.

Stap 6:

Pak je sate priker en dep het puntje in de witte nagellak. Maak nu kleine stipjes op je nagels. Je kan dit natuurlijk ook met een dottingtool doen maar met een sate prikker vind ik ze net iets kleiner en beter.

Stap 7 (optioneel):
Breng nu een glitter topcoat aan.

Stap 8:


Breng als extra bescherming een topcoat aan. Ik heb zelf 2 laagjes topcoat gedaan omdat het dan wat extra shined.

Ik wou zelf ook gebruik maken van een glitter topcoat maar ik was bang dat het hierdoor zou mislukken. Heel misschien doe ik voordat ik mijn nagellak er eind van de week afhaal wel een glitter topcoat op om te testen. Als dat zo is zal ik jullie uiteraard deze foto laten zien ;).

Wat vinden jullie van mijn galaxy nail art?

12 opmerkingen:

 1. Echt super leuk! Ik moet hem binnenkort ook maken!
  btw ff vraagje, ik zie dat hierboven staat laat gerust een reactie achter, hoe heb je dat er op gezet? Ik kan het nergens vinden

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi dankjewel!! Bij instellingen en dan volgensmij overige instellingen ;) ik heb ook even moeten zoeken

   Verwijderen
 2. Ik vind het er wel leuk uitzien, alleen mn voorkeur gaat meer naar andere kleuren, zoals felroze geel en oranje ;) maar verder echt super leuk en easy om te doen, lijkt me ! Super bedankt ! Je bent top !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel (: leuke tip!! Misschien ga ik dat ook nog wel eens doen!! Ik heb er wel eens een paar gezien met felle kleuren maar die vond ik een beetje tegenvallen ;) maar misschien probeer ik het wel eens

   Verwijderen
 3. Erg leuk geworden!
  De kleuren staan ook erg mooi bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.