dinsdag 7 augustus 2012

Day 8: metallic nails

Hallo, zoals jullie misschien al hadden gezien op twitter heb ik het nogal druk steeds. Ook is er hier kermis en daar ben ik dol op dus de meeste tijd ben ik daar te vinden. Vandaag heb ik gelukkig even tijd gehad voor de nail art challenge. Metallic nails.. Ik vind het niet leuk om zomaar een metallic nagellak op mijn nagels te doen en klaar. Dus ga ik iets doen wat ik (zelf in ieder geval) nog nooit heb gezien. Ik ga metallic nagels maken meetttt... ALUMINIUM FOLIE! Ja je ziet het goed!! Aluminium folie. Ben je benieuwd hoe je dit doet? Kijk dan snel mee.Wat heb je nodig?
- Base coat
- Aluminium folie
- Nagellijm
- Schaar
- Vijl of een nagelschaartje
- Top coat

Stap 1:
Breng een base coat aan. Dit doe ik zodat de lijm straks wat makkelijker van mijn nagels af gaat. Op het moment zijn mijn nagels ook niet zo sterk dusja. Nagellijm is er niet echt goed voor!

Stap 2:

Knip het aluminium folie in 10 stukjes zoals het stukje op de foto. De ronde kant gaat aan de onderkant van je nagel. Dit is omdat het dan minder moeilijk is om het straks netjes af te werken.

Stap 3:

Breng wat nagellijm aan op je nagels en duw het aluminium folie erop. Laat het goed drogen en doe het voorzichtig want het is niet erg stevig spul.

Stap 4:

Als het helemaal goed droog is ga de randjes die boven aan je nagels uitsteken afknippen of vijlen. Als je het gaat knippen, doe dat dan met een nagelschaartje. Dat is veel makkelijker namelijk dan met een normale schaar.

Stap 5:
Vind je het nog niet mooi aan de zijkanten of aan de onderkant? Dan kan je dit een beetje bewerken met een vijl.

Stap 6:
Ben je tevreden? Breng dan een topcoat aan en dan ben je klaar!!

Op de foto's ziet het er wat rommelig uit zie ik maar in het echt ziet het er leuker en beter afgewerkt uit!

Wat vinden jullie van deze aluminium nagels? Hebben jullie dit ooit al eens gezien?

6 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.