maandag 13 augustus 2012

Tag: nailpolish

Hallo, ik heb voor jullie weer eens een tag. Deze komt van cutenailpolish en gaat zoals de titel al zegt, over nagellak! Kijken jullie mee?


 1. Wat is je favorite nagellak merk/bedrijf?
Zonder twijfel, Essence. Goedkoop en toch een hele goede kwaliteit.

 2. Glitter of geen glitter?
Ik hou van glitter maar ik vind het echt een hel om het eraf te halen. En ik weet dat er allemaal trucjes en dingen voor zijn enzo maar ik wil het liefste gewoon even snel een watje met wat nagellak remover eroverheen kunnen halen en dat het er dan af is.

 3. Opi, China Glaze of Essie?
Ik heb niet zo veel geld dus koop ik eigenlijk bijna nooit nagellak boven de 5 euro. Dus heb ik geen van deze lakjes. Wel vind ik dat China Glaze hele mooie lakjes heeft en leuke neon kleuren. Essie heeft ook hele mooie lakjes en heeft volgensmij een perfecte kwaliteit en OPI weet ik eigenlijk niet echt heel veel van af.

 4. Wanneer/hoevaak verander jij je nagellak?
Dat ligt eraan, nu in de vakantie elke dag of om de 2/3 dagen. Maar vanaf volgende week als mijn school weer begint is het meestal 1 keer in de week en heb ik een keer een rustig weekje 2 keer. In de vakantie heb ik geen vaste dagen wanneer ik mijn nagels lak maar in de school weken doe ik het altijd op zondag. Dan heb ik namelijk gewoon tijd omdat ik de rest van de week bezig ben met school en zaterdag bijna altijd een wedstrijd heb.

                                                                                     5. Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Een favoriete kleur heb ik niet echt, net als een lievelings kleur.. Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor roze.

 6. Donker of felle kleuren?
In de zomer alleeeeen maar felle kleuren maar als het echt een goede winter is met sneeuw enzo dan grijp ik toch ook wel naar de wat donkere kleuren. Maar mijn favoriet is fel.

 7. Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Essence colour & go 106 free hugs

 8. Matte nagels, ja of nee?
Ja en nee. Soms kan matte nagellak heel leuk staan maar dit licht aan je manier van lakken en aan je nagels. Ook aan de kleur. Bij sommige kleuren vind ik het echt niet staan. Ik vind het het mooiste op donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw.

 9. French manicure?
Ja zeker, ik vind het erg mooi en het ziet er verzorgt uit. Ook lijken je nagels wat langer.

10. Favoriete winter kleur?
Dat is een moeilijke.. Hier weet ik eigenlijk geen antwoord op. In ieder geval wat donkerdere kleuren zoals donker rood of donker blauw. Ook weer niet te donker.Wat vonden jullie van deze tag?

5 opmerkingen:

 1. Dat is een leuke tag. Misschien neem ik 'm van je over als dat mag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk dat je 'm ook hebt gedaan, ik vind het namelijk geweldig om zo'n tags te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ik vind het zelf ook altijd leuk om van andere te lezen ;) kom je weer wat meer te weten over de persoon achter zo'n blog (:

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.