vrijdag 31 augustus 2012

Wat vreemd!!

Hallo lieve bloggers. Tot mijn schrik was ik erachter gekomen dat challenge day 13: animal print nails oppeens niet meer online stond!? Gelukkig heb ik altijd een back-up dus is het artikel in oude staat terug, zelfs met de reactie's erbij! Maar nu klopt mijn indeling niet meerdus het gaat nu van day 12 naar day 14 en dan oppeens van day 18 naar day 13. Ik probeer hier iets aan te doen maar ik weet niet of het lukt. Ik ben daar namelijk niet heel erg handig mee. Dus sorry voor de verwarring voor de rest blijft natuurlijk altijd hetzelfde. 

Weten jullie hoe ik dit weer terug op zijn plek kan krijgen zonder dat ik elk artikel opnieuw moet maken? 

5 opmerkingen:

 1. Huh dat is raar! Ik heb geen idee hoe dat werk, sorry :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het ook zo vreemd!! Blij dat ik artikel wel in oude staat terug heb alleen helaas niet op de goede plek ):. Maarja!!

   Verwijderen
 2. Ik ben 11 jaar en ik heb zelf geen site maar mijn vriendinnen willen dat ik hun nagels lak dus dat doe ik dan en dan krijg ik 0,50 cent het is mischien weinig maar wel een goed begin. we hebben 15 meisjes in de klas dus 14 lak ik er altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk!! Zo verdien je er nog wat mee!! Ik doe wel eens de nagels van m'n vriendinnen maar doe het altijd gewoon voor niks. Haha leuk!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.