donderdag 9 augustus 2012

Mijn perfecte wit

Hallo, heel veel mensen zijn al heel lang bezig om een goeie wit te vinden die goed dekt. Ik heb hem eigenlijk nog niet gevonden maar ik heb zelfs iets bedacht waardoor ik heel goedkoop aan een perfecte wit kom!! Hij dekt namelijk echt in 1 laagje!! En iedereen kan hem kopen want het is super goedkoop!! Kijk snel mee!


Ik heb zelf ook al best veel witte nagellakjes geprobeerd maar met mijn budget is het onmogelijk om nagellak te kopen van dure nagellak. Ik heb hem eigenlijk nooit gevonden. Wel heb ik altijd een witte tippainter gehad van essence die perfect dekt. Maar ja ik vind het altijd lastig om mijn nagels mooi gelijk te lakken met een tippainter.

Hier heb ik wat op bedacht. Ik heb gewoon uit 1 van mijn oude nagellakjes een kwastje gehaald die ook op dat potje paste. Dit is gewoon een lekker dik kwastje en dus heb je geen last meer van het dunne kwastjes probleem.

Ik vind het echt ideaal!! Essence is namelijk super goedkoop, de wit dekt in 1 keer en het kwastje dat ik er zelf in heb gedaan vind ik super fijn lakken!! Ik weet niet meer precies hoe duur deze tippainter is maar zowieso niet duurder dan 2 euro! En als hij op is vul ik hem altijd weer bij of koop ik gewoon een nieuw potje waar ik dit kwastje weer in doe.

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tip. Het is namelijk veel goedkoper en de meeste dekken ook pas in 2 of 3 laagjes. En op al deze foto's heb ik maar 1 laagje gebruikt!!
Hebben jullie al een goede wit gevonden? Heb je misschien iets aan deze tip?

6 opmerkingen:

 1. Erg handige tip!
  Ik gebruikte altijd een witte nagellak van Catrice, maar die zit helaas niet meer in het assortiment :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oke, deze is echt super fijn, even een oud kwastje erin van een nagellak die jeniet meer gebruikt goed omspoelen en erin doen.

   Verwijderen
 2. Ah, die heb ik ook,handige tip, ik heb nog altijd een fatsoenlijke wit nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een aanrader!! Even een ander fijn kwastje erin en hij dekt meteen in maaar 1 laagje!!!

   Verwijderen
 3. Ik heb een betere wit (: Het is de witte van de action van zo'n frence manicure setje. Die is echt super goed & dekt ook heel goed. Overigens lakt hij ook nog super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oke!! Deze dekt ook super goed in maar 1 laagje en hij droogt ook snel!! hihi (: En het kwastje dat ik er zelf in heb gedaan vind ik ook super fijn lakken hihi (: Bij mij gaat er niks boven deze

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.