zaterdag 18 augustus 2012

Review Primark lakjes

Hallo, zoals jullie misschien al hadden gezien is dat ik op Twitter enthousiast mee heb gedaan aan de winactie van @Nailart_addict en dat heeft geloont!! Ik heb namelijk 1 van de 5 setjes nagellak gewonnen!! Ze zijn bijna een uur geleden binnen gekomen en ik ben natuurlijk meteen aan de slag gegaan om het te reviewen voor jullie. Kijken jullie mee?


De potjes
De potjes zijn erg klein maar daardoor vind ik ze er juist heel schattig uit zien. Het kwastje is ook klein en normaal gesproken vind ik dat irritant maar nu lakt het juist hartstikke fijn!

De lakjes
Helaas hebben deze lakjes geen naam gekregen dus benoem ik ze op kleur en laat ik het potje zien.

We beginnen met: 
Dit is een beetje een roze achtig metallic lakje om te zien aan het potje. Als je hem op je nagels smeert dekt hij niet echt goed. Maar met een 2e laagje dekt hij perfect! Hij is nog een beetje roze achtig maar heeft meer weg van iets van zilver. Ik vind het er erg leuk uit zien. Hij droogt ook lekker snel alleen heeft deze een hele aparte stinkende geur. Dat is wel een min punt.Als tweede hebben we:
Dit is een groen metallic lakje met een paarse gloed. Het ziet er heel bijzonder uit. Ook deze dekt hij in 2 laagjes en ook op je nagels is het een echt groen metallic lakje om te zien maar als je je vinger in het licht houdt of een beetje draait lijkt het alsof het paars is!! Super grappig natuurlijk. Helaas ruikt deze ook weer 'apart'. Ik kan de geur niet echt goed beschrijven.
En als derde is er...:
Dit is een mooi donkerblauw metallic lakje om te zien in het potje en op je nagels is het ook precies deze kleur. Deze dekt al wel in 1 laagje maar in 2 laagjes is hij nog mooier. Ik vind dit een mooi helder kleurtje. Alleen ook deze heeft weer die 'aparte' geur.

And last but not least:
Dit is een licht geel tot goud achtig lakje. Ook deze dekt in 2 laagjes perfect en ik vind hem er heel leuk en vrolijk uitzien. Dit is een lakje die je ook in de zomer makkelijk kan dragen terwijl ik metallic meer iets vind voor in de herfst/winter. En je raad het misschien al.. ook deze heeft weer die 'aparte' geur.


Beoordeling:
Ik vind het hele leuke lakjes en ze smeren heel erg goed. Ook drogen ze erg snel en de kleuren zijn gewoon super. Het enige minpunt dat ik vind is de 'aparte' geur. Weten jullie of dit bij alle Primark lakjes zo is? Ik heb zelf namelijk nog nooit eerder nagellak van de Primark gehad omdat ik er (Helaas) nooit kom omdat het hier niet in de buurt is. Maar de geur is ze natuurlijk vergeven door de gewoon goede kwaliteit. Ik geef deze lakjes een 9!! Ik ben er echt super blij mee. En ik wil (nogmaals) @Nailart_addict bedanken!!

Wat vinden jullie van deze lakjes?

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik vind de geur ook wat vreemd. Mij deed het denken aan de klei van vroeger op school.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja, maar de rest is echt top van de lakjes!! Dus die geur is vergeven haha (: Dankjewel!! ♥

   Verwijderen
 2. Mooie kleurtjes!
  Ik heb zelf ook een setje nagellak van de Primaek en die ruiken ook niet echt lekker, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er echt zo blij mee. Oh oke haha dat zal dan wel iets typisch zijn van hun lakjes. Maar voor de rest vind ik ze top ;)

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik wist niet dat de Primark zulk soort nagellakjes verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.