maandag 13 augustus 2012

De nieuwe Essence lakjes!!!

Hallo, misschien hebben jullie het al op twitter gezien maar ik ben een weekendje weg geweest naar Duitsland. Natuurlijk kon ik het niet laten om even de nieuwe essence lakjes te gaan bewonderen en er dan ook een paar mee te nemen. En ook moet ik natuurlijk alvast een review ervan maken voor jullie zodat jullie weten hoe ze eruit zien, hoe ze lakken, hoe ze drogen enzo. Benieuwd? Kijk snel mee!


Welke lakjes heb ik gekocht?
Ik heb er serieus een half uur lang voor gestaan en gekeken naar al die geweldige lakjes. Mooi vernieuwd. Maar jammer genoeg heb ik niet erg veel geld dus kon ik maar weinig lakjes meenemen. Ik heb gekozen voor:
- 132 break through
- 118 little miss sunrise
- 125 absolutely blue
- 106 free hugs

Jullie zullen straks zien welke kleuren dit allemaal zijn ;).

Essence in Nederland.
Helaas voor ons in Nederland komen deze nieuwe Essence lakjes pas als laatste hier. Vanaf Augustus zijn ze namelijk in Duitsland verkrijgbaar, vanaf Augustus/September in BelgiĆ« en pas in September in Nederland. Natuurlijk is het nu al bijna September maar ik had eigenlijk een hoopje erop dat de lakjes hier ook al in Augustus lagen. Maar oppeens ben ik nog een last minute weekendje naar Duitsland gegaan en heb ik ze toch nog. Dus voor mij kan het niet meer stuk!

De nieuwe potjes.
De vorm van de potjes is helemaal verniewd zoals jullie misschien al hadden gezien. Ook dus de dop. Die is wat groter geworden en hij is niet meer gewoon saai rond. Hij ziet er leuk uit en nog een groter pluspunt is, hij houdt geweldig vast. Super fijn bij het lakken dus. Ook zit er iets meer nagellak in de potjes eerst zat er altijd 5 ml in en nu 8 ml! Wel betekend dit dat de prijs een klein tikje omhoog gaat maar nog steeds blijft het onder de 2 euro!! Eerst betaalde je voor de colour & go lakken 1,29 en nu 1,55! Het scheelt dus niet echt veel en het blijft gewoon goedkoop. Vooral in vergelijking met de kwaliteit.

Hoe lakken ze. 
Zoals ik net al vertelde, de dop ligt echt heel fijn in je hand maar ook het kwastje zelf is wat dikker geworden. Zo is het nog fijner geworden om de nagellak op je nagels te krijgen. De nagellak zelf smeert nog steeds hartstikke fijn. De lakjes die ik heb gekocht hebben wel allemaal 2 laagjes nodig maar de lak droogt zoals gewoonlijk van Essence super snel!

En dan nu de lakjes stuk voor stuk!!

132 break through

Dit is een mooie heldere paarse nagellak. Hij dekt goed in 2 laagjes en droogt erg snel. Deze lak is leuk voor in de zomer maar ook in de winter.

118 little miss sunrise

Dit is een donkergele nagellak die ook wel iets weg heeft van oranje. Ik vind het een leuke nagellak om te gebruiken in een nail art of om gewoon zo te dragen. Wel vind ik het om gewoon zo te dragen een echt zomer kleurtje. Hij dekt in 2 laagjes en droogt snel.

125 absolutely blue

Dit vind ik zooooooo'n schattige leuke kleur blauw. Ik kan deze kleur alleen beschrijven als een geweldige baby blauw. Ik vind hem echt leuk!! Voor in de zomer en voor in de winter. Ook deze dekt in 2 laagjes en droogt snel.

106 free hugs

Deze roze is ook zoooo schattig. Deze heeft iets weg van prinsessen en lijkt ook weer veel op baby roze. Dit weekend heb ik deze op gedaan met een special topper van essence. Gewoon de zilvere glitter topper en toen had ik echt het gevoel dat ik prinsessen nagels had. Hihi. Hij dekt zoals de andere lakjes in 2 laagjes en ook deze droogt snel.


Mijn favorieten:
Zoals jullie misschien wel merkte zijn 106 free hugs en 125 absolutely blue mijn favorieten. Ik vind deze 2 lakjes zo ontzettend schattig om te zien.

Beoordeling:
Mijn beoordeling over deze lakjes geef ik maar gewoon gelijk in een cijfer. En dat is.... een dikke 9!! Het enige minpuntje vind ik namelijk dat ze 2 laagjes nodig hebben maar een 9 is het zeker waard!! Ik zeg dus, ren in september naar de kruidvat en loop gelijk richting het Essence rek!! Ik ga het zeker doen!!

Wat vinden jullie van deze Essence lakjes?


6 opmerkingen:

  1. NEE HOOR IK BEN NIET JALOERS! ucheuche.
    Die paarse en blauwe heb ik ook in de oude potjes :) Die roze is echt supermooi! Ik heb trouwens gehoord dat ze in NL ook al in kruidvat liggen (ook waar je woont :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Waaaaaaaat echt!!! Omygoooood ik ga morgen kijken ;DDD chill chill chilll.

      Verwijderen
  2. Ikk an niet wachten tot ze hier in de winkel liggen, maar volgens mij is dat al heb ik begrepen hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.