zondag 10 juni 2012

Essence magnetic nail art

Ik zag pas geleden dat ze bij Essence magnetic nagellak hadden, dus ik heb het gelijk meegenomen en geprobeerd. Jammer genoeg ben ik vergeten foto's te maken van de stappen maar het is niet moeilijk te begrijpen. Kijk dus snel verder!

Wat heb je nodig?
- Basecoat
- Essence magnetic nagellak
- Essence magnetic holder
- Topcoat

Je kan verschillende kleuren gebruiken, ik heb de donker blauwe gebruikt.

Stap 1:
Breng een basecoat aan. En laat deze heel goed drogen.

Stap 2:
Breng een best wel dik laagje magnetic nagellak aan. 

Stap 3:

Meteen daarna hou je de magnetic houder boven je nagel, als je het makkelijker vind om je vinger erin te stoppen in plaats van vast te houden kan het, let op dat je de houder maar een heel klein beetje van nagel vandaan houdt. Anders werkt het niet. Ook mag hij er natuurlijk niet tegen komen want dan moet je weer opnieuw beginnen. Ik persoonlijk vond dit heel moeilijk omdat mijn handen namelijk altijd heel erg trillen. En dan raak je dus heel snel je nagel. 

Stap 4:

Als het goed is opgedroogt en je bent tevreden, breng je een topcoat aan zodat alles netjes blijft zitten. 
Nu ben je klaar. Ik zelf heb 2 laagjes magnetic nagellak gebruikt. Dus ik heb stap 3 gewoon 2x gedaan. Maar dat moet je zelf beslissen.2 opmerkingen:

  1. Leuk, maar klopt het dat het magneet-nagellak niet meer te koop is van Essence? Ik heb wel een magneet, maar niet de nagellak....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ow, dat weet ik eigenlijk niet, ik heb de magneten nog wel zien liggen eergisteren. Ik heb eigenlijk niet op de nagellak gelet maar ik denk dat het nog wel gewoon te koop is.

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.