zondag 24 juni 2012

Zomerse nail art: regenboog

 Hallo, vandaag wil ik jullie deze regenboog nail art laten zien. Hij is heel makkelijk te maken en ook op verschillende manieren. Je kan zelf natuurlijk ook kiezen om iets op de regenboog te maken. Ik heb gekozen voor een zelf gemaakt panterprintje. Maar je kan ook leuk iets maken met een konad plaatje.

Ik ga het uitleggen op de manier hoe ik het heb gedaan. Dit is op de manier hoe je ook makkelijk ombre nagels kan maken.

Wat heb je nodig?
- Base coat
- Sponsje
- Blauwe nagellak
- Groene nagellak
- Gele nagellak
- Oranje nagellak
- Rode nagellak
- Zwarte nail art pen
- Topcoat

Stap 1:
Breng een base coat aan. Maak daarna je sponsje nat met water. Zorg niet dat hij te nat is. Er moet geen water uit lopen als je erin knijpt.

Stap 2: 
Lak daarna op je sponsje een regenboog. (zie foto)
Let wel goed op dat je de lijntjes niet te dik doet en zorg ook dat je qua lengte kijkt naar de lengt van je nagel.

Stap 3: 
Druk het sponsje op je nagel. Zorg dat het blauwe tegen de onderkant van je nagel aanzit. Niet op elke nagel komt oranje en rood. Als je dat wel perse wilt kun je ervoor kiezen je streepjes nog kleiner te maken.

Stap 4:
Je kan meerdere keren met 1 keer je spons lakken je nagels doen. Maar hij wordt steeds minder van kleur. Zorg dus dat je weer opnieuw eroverheen lakt. Nu kan je weer verder met 'stempelen'.

Stap 5:
Als je al je nagels hebt gedaan en je vind het te dun. Kan je nog een keer opnieuw eroverheen. Hier komt het dus dat het belangrijk is dat het blauwe echt tegen de onderkant aan zit. Zo kan je nog een keer eroverheen. Anders lopen de kleuren namelijk door elkaar.

Stap 6: 
Als je tevreden bent haal je de restjes nagellak langs je nagels weg.

Wil je alleen een regenboog? Breng dan een topcoat aan en dan ben je klaar. Wil je ook nog panterprint erop? Kijk dan verder.
Stap 7:
Pak je zwarte nail art pen en maak nu een panterprint patroon op je nagels. Dat doe je door halve cirkeltjes te maken en stipjes. Het hoeft allemaal niet netjes en je ziet zelf wel een beetje waar het mooi is om het te doen en waar niet. 

Stap 8:
Breng een topcoat aan en je bent klaar!Wat vinden jullie van deze manier om een regenboog te maken?

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.