donderdag 28 juni 2012

Nail art strand

Hallo, het is vandaag natuurlijk heerlijk strand weer dus heb ik voor jullie een strand nail art gemaakt! Misschien kennen jullie hem al wel? Hij staat bijna op elke site wel als voorbeeld maar bijna niemand maakt hem ooit. Maar ik dacht laat ik het eens proberen. Ik heb er geen uitleg bij maar wel verschillende foto's en mijn menig!


Wat heb ik allemaal gebruikt?
Ik heb echt heeeeel veel verschillende kleuren nagellak gebruikt, ik heb ook hele veel kleuren gemengt. Omdat ik niet de juiste kleuren had. Ik denk dat ik wel 17 verschillende kleuren heb gebruikt.

Hoe lang ben ik ermee bezig geweest?
Ik ben er echt extreeem lang mee bezig geweest! Is het langst dat ik ooit heb gehad. Namelijk..... 2,5 uur!!

Waar heb ik mee gewerkt?
Ik heb voornamelijk met sateprikkers gewerkt omdat ik daar zelf het beste precisiewerk mee kan doen. Ook heb ik met action kwasten gewerk en met nail art pennen.

Wat vind ik zelf van mn nail art?
Ik vind hem niet goed gelukt als je kijkt naar dat plaatje, maar volgensmij is het wel bijna onmogelijk om het zo mooi te maken! Ik vind het er wel lekker vrolijk en zomers uitzien dus in dat opzicht ben ik wel tevreden.

De foto's: 


Wat vinden jullie van deze nail art?

6 opmerkingen:

 1. Het idee is leuk, maar misschien moet je minder voorwerpen (parasols ed) op je nagels maken en de onderste twee laagjes gewoon lakken. Anders word het erg rommelig.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, ik heb deze nail art niet zelf verzonnen! Ik heb geprobeerd hem na te maken. En daar stonden deze dingen allemaal op!

   Xx
   Angela

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!! Voor vragen kan je ook mailen, kijk dan even bij het kopje vragen, opmerkingen.